Catch me

De Brits-Nederlandse productie Catch Me komt, na een succesvolle speelperiode in Londen, naar Amsterdam. Onder regie van Daniël Cohen houdt een Nederlandse cast op 7 juli een staged reading van deze nieuwe musical over zelfmoord, die veel lof oogstte in de Britse pers.

Catch Me is geschreven door Nederlander Arnoud Breitbarth en Brit Christian Czornyj.

Meer info: www.catchmemusical.com

De Britse pers over Catch Me:
“Eens in de zoveel tijd zie je een theatervoorstelling die zoveel zegt over hoe we het leven zien, dat je telkens weer moet terugkomen om je eigen leven te kunnen begrijpen.”

Fringe Review

STAGED READING:
Locatie: Crea Theater – Amsterdam
Datum: 7 juli
Tijd: 16 uur / 20 uur

Catch me musical 7 juli

Brieven Uit De Oorlog – Studio de Bakkerij

Momenteel is Jorien te zien in de jeugdvoorstelling ‘Brieven uit de Oorlog’ van Studio de Bakkerij, Rotterdam.

In ‘Brieven uit de oorlog’(regie: Maarten Bakker) maken we kennis met zes bekende en minder bekende kinderen die zich staande hielden door te schrijven. Ze kennen elkaar niet, leven in andere tijden, op andere plekken. Eén ding hebben ze gemeen. Ze zitten in een oorlog. Ze schrijven elkaar brieven. Daarin stellen zij vragen, geven adviezen en steunen elkaar. Vluchten of juist blijven? Haten of liefhebben? Schreeuwen of stil zijn?

Een voorstelling vol hoop, verlangen, angst en de vrijheid van de taal!

voorstelling brieven uit de oorlog

Over Jorien

Jorien Zeevaart is cum laude afgestudeerd aan de muziektheateracademie van Codarts, Hogeschool voor de Kunsten te Rotterdam. Hiervoor heeft zij in 2006 een stipendium ontvangen.

Haar werkzaamheden als zangeres en actrice zijn zeer divers; van experimenteel muziektheater en moderne muziek tot grote musical producties als Hij Gelooft In Mij (Joop van den Ende Theaterproducties) en Ben X (Musical van Vlaanderen) tot Big Band en Franse chansons. Met dit laatste behaalde zij de eerste prijs bij het Concours de la Chanson, Alliance Française in de Kleine Komedie te Amsterdam.

Van 2013 tot en met 2017 maakte Jorien deel uit van Kameroperahuis Zwolle, bij dit makers collectief heeft ze uiteenlopende rollen gespeeld in diverse muziektheatervoorstellingen.

Tevens werkt Jorien als stemactrice bij o.a. Wim Pel Productions.

jorien zeevaart

BAKE THAT AWESOME PIE

Kameroperahuis

FRINGE FESTIVAL AMSTERDAM
6 t/m 9 september 2016

FRINGE festival (info)