BAKE THAT AWESOME PIE

Kameroperahuis
FRINGE FESTIVAL AMSTERDAM
5 t/m 11 september 2016


Straatschouwburg Utrecht

Kameroperahuis Zwolle repeteert bij de Straatschouwburg voor de voorstelling Bake That Awesome Pie.

Een voorstelling van Anna Maria Versloot (regie en tekst), Ben Lammerts van Bueren (compositie en muziek), Jorien Zeevaart (actrice en zangeres) en Florian De Backere (acteur en zanger), van Kameroperahuis Zwolle. Dat betekent een gestemde piano aan de Oudegracht en een try-out in de Straatschouwburg voor ze de zomerfestivals 2016 gaan veroveren!

www.straatschouwburg.nl

Straatschouwburg utrecht muziektheater

Over Jorien

Jorien Zeevaart is cum laude afgestudeerd aan de muziektheateracademie van Codarts, Hogeschool voor de Kunsten te Rotterdam. Hiervoor heeft zij in 2006 een stipendium ontvangen.

Haar werkzaamheden als zangeres en actrice zijn zeer divers; van experimenteel muziektheater en moderne muziek tot grote musical producties als Hij Gelooft In Mij (Joop van den Ende Theaterproducties) en Ben X (Musical van Vlaanderen) tot Big Band en Franse chansons. Met dit laatste behaalde zij de eerste prijs bij het Concours de la Chanson, Alliance Fran├žaise in de Kleine Komedie te Amsterdam.

Sinds 2013 maakt Jorien deel uit van het collectief voor muziektheater bij Kameroperahuis Zwolle, waarmee zij in wisselende samenstelling werkt aan voorstellingen en projecten.

jorien zeevaart